Hike'n Bike

Bli med og opplev en annen side av Sal, på en mer aktiv måte. Til fots og på el-sykkel tar vi oss frem i det unike landskapet, og du får se mye uten store anstrengelser.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Lørdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 08.00–13.00
 • Pris:
  50 EUR pr. voksen, 50 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Det er mulig å kjøpe noe å drikke på Kite Beach.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 8 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske, gode sko som tåler en støyt.
 • Mer:
  Sykkelhjelm er inkludert. 8-års aldersgrense.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Fartsfylt

Utflukten tilbys fra

Turen starter i Santa Maria, der vi begir oss ut i det karrige landskapet på elektriske sykler. Sammen med den dyktige lokalguiden sykler vi forbi saltbassengene og opp over sanddynene. Det blir et kort stopp på populære Kite Beach for å ta noe å drikke og iaktta de morgenfriske surferne.

Vi sykler videre til Serra Negra-stranden, som hver sommer får besøk av utallige havskilpadder som kommer for å legge egg i sanden. Når vi kommer frem til Serra Negra går vi av syklene og fortsetter til fots i fjellandskapet. Området vi går i kan kun nås til fots, og guiden forteller om planter og dyr vi ser underveis. Her er det gode muligheter til å få tatt noen unike bilder.

Etter et par timer hopper vi på syklene igjen. Nå begir vi oss mot vestsiden av øya og ned mot Ponta Preta der vi sykler over de kritthvite sanddynene. En uforglemmelig dag for deg som har lyst til å oppleve Sals urørte natur på en aktiv og annerledes måte.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.