Marine Adventure

Bli med på en herlig dag til havs, med bading, snorkling og intim stemning på båten som kun tar med seg 15 personer. Benytt muligheten til å lære om livet under vann av båtens to marinebiologer. Lunsj og drikke er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 09.00–17.00
 • Pris:
  65 EUR pr. voksen, 40 EUR pr. barn.

  BBQ-lunsj med vin. Brus og vann er tilgjengelig på båten hele dagen. Øl og mojito kan kjøpes om bord.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badeklær, badehåndkle og solkrem.
 • Mer:
  Hvis du vil kan du låne snorkleutstyr om bord, og besetningen viser deg gjerne hvordan man bruker det på beste måte. De har gjerne introduksjon for deg som ikke tidligere har snorklet.

  Flytevester om bord for dem som vil svømme inn i grotten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Sol & bad

Båtutflukt

Snorkling

Utflukten tilbys fra

Vi møtes i havnen i Nidri og setter kurs mot vårt første strandstopp. Båten legger til rett ved stranden, så vi enkelt kommer oss i land. Her er vannet krystallklart og passer perfekt for snorkling og utforsking av det fascinerende livet under havoverflaten. For deg som vil ta det rolig, kan man selvfølgelig bare bade og sole seg på stranden.

Vi fortsetter deretter mot den imponerende havgrotten Poros, hvor vi ankrer opp. Sammen med den dyktige besetningen, hvorav to marinebiologer, svømmer vi inn i grotten for å få oppleve den på nært hold, og for å la oss fascinere av dette naturlige hulrommet.

Deretter seiler vi videre og etter en stund stopper vi for å bade og snorkle fra båten, før det er tid for dagens andre strandstopp. Her nyter vi en god lunsj, og det er godt med tid til snorkling på egen hånd, eller om man vil legge seg på stranden og nyte solen og salte bad. På veien tilbake til Nidri rekker vi å kaste anker en siste gang for mer snorkling og bading fra båten, i det krystallklare vannet.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.