Marine Adventure

Bli med på en herlig dag til havs, med bading, snorkling og intim stemning på båten som kun tar med seg 15 personer. Benytt muligheten til å lære om livet under vann av båtens to marinebiologer. Lunsj og drikke er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag oppstart i begynnelsen av juni.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 09.00–17.00
 • Pris:
  65 EUR pr. voksen, 40 EUR pr. barn.

  BBQ-lunsj med vin. Brus og vann er tilgjengelig på båten hele dagen. Øl og mojito kan kjøpes om bord.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badeklær, badehåndkle og solkrem.
 • Mer:
  Hvis du vil kan du låne snorkleutstyr om bord, og besetningen viser deg gjerne hvordan man bruker det på beste måte. De har gjerne introduksjon for deg som ikke tidligere har snorklet.

  Flytevester om bord for dem som vil svømme inn i grotten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Vi møtes i havnen i Nidri og setter kurs mot vårt første strandstopp. Båten legger til rett ved stranden, så vi enkelt kommer oss i land. Her er vannet krystallklart og passer perfekt for snorkling og utforsking av det fascinerende livet under havoverflaten. For deg som vil ta det rolig, kan man selvfølgelig bare bade og sole seg på stranden.

Vi fortsetter deretter mot den imponerende havgrotten Poros, hvor vi ankrer opp. Sammen med den dyktige besetningen, hvorav to marinebiologer, svømmer vi inn i grotten for å få oppleve den på nært hold, og for å la oss fascinere av dette naturlige hulrommet.

Deretter seiler vi videre og etter en stund stopper vi for å bade og snorkle fra båten, før det er tid for dagens andre strandstopp. Her nyter vi en god lunsj, og det er godt med tid til snorkling på egen hånd, eller om man vil legge seg på stranden og nyte solen og salte bad. På veien tilbake til Nidri rekker vi å kaste anker en siste gang for mer snorkling og bading fra båten, i det krystallklare vannet.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.