Offroad med Quad i Taurusfjellene

På denne turen kombineres fart, adrenalinrus og ikke minst nydelig natur i en pakke. Opplev Taurusfjellenes vanskelig tilgjengelige grusveier og natur på en annerledes måte. Ingen måltider inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag –lørdag
 • Pris:
  37 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Angitt pris er fra-pris. Prisen varierer avhengig av hentested. Ingen måltider er inkludert. Ta med en vannflaske, for det ikke er mulig til å kjøpe drikke underveis.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Komfortable klær og sko som tåler å bli skitne. Ta gjerne med et klesskift. Det kan være lurt å ha med et lommetørkle eller lignende for å beskytte nese og munn mot støv. Kan også kjøpes på utflukten.
 • Mer:
  Det er 8-årsgrense for å sitte på og 16-årsgrense for å kjøre en Quad. Det er plass til maks. to personer på en Quad Bike. Utflukten anbefales ikke til gravide, bevegelseshemmede eller personer med ryggskader.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Bli med å kjøre motorsykler med fire hjul i den heftige naturen og opplev omgivelsene på en helt ny måte. Bak styret på en Quad får du oppleve både kjøreglede og Taursufjellene fra en helt ny side. På denne utflukten besøker vi steder som ikke kan nås med vanlig bil eller buss. Denne utflukten er morsom for hele familien, og de dyktige lokalguidene sørger for at alle får informasjon om sikkerhet, kjøring og ikke minst de høydepunktene vi passerer underveis.

Kjøreturen strekker seg over 20–30 km på veier, stier og offroad i skogene rundt Taurusfjellene. Det blir en fartsfylt og innholdsrik tur, og ikke minst en minneverdig opplevelse for deg som ikke er redd for å bli litt skitten.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.