Offroad i Taurusfjellene / Quad Safari

På denne turen kombineres fart, adrenalinrus og ikke minst nydelig natur i en pakke. Opplev Taurusfjellenes vanskelig tilgjengelige grusveier og natur på en annerledes måte. Ingen måltider inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , onsdag og fredag fra Side. Mandag–lørdag fra Alanya.
 • Pris:
  42 EUR pr. voksen, 21 EUR pr. barn.

  Angitt pris er fra-pris. Prisen varierer avhengig av hentested. Ingen måltider er inkludert. Ta med en vannflaske, for det ikke er mulig til å kjøpe drikke underveis.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Komfortable klær og sko som tåler å bli skitne. Husk førerkortet!
 • Mer:
  Du må ha førerkort for å kjøre en Quad – husk å ta det med på utflukten! Det er 8-årsgrense for å sitte på. Det er plass til maks to personer på en Quad Bike. Utflukten anbefales ikke til gravide, bevegelseshemmede eller personer med ryggskader.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Fartsfylt

Utflukten tilbys fra

Bli med å kjøre motorsykler med fire hjul i den heftige naturen og opplev omgivelsene på en helt ny måte. Bak styret på en Quad får du oppleve både kjøreglede og Taursufjellene fra en helt ny side. På denne utflukten besøker vi steder som ikke kan nås med vanlig bil eller buss. Denne utflukten er morsom for hele familien, og de dyktige lokalguidene sørger for at alle får informasjon om sikkerhet, kjøring og ikke minst de høydepunktene vi passerer underveis.

Kjøreturen strekker seg over 20–30 km på veier, stier og offroad i skogene rundt Taurusfjellene. Det blir en fartsfylt og innholdsrik tur, og ikke minst en minneverdig opplevelse for deg som ikke er redd for å bli litt skitten.

Du må ha førerkort for å få kjøre en Quad. Man kan maks. sitte to personer på en motorsykkel.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.