Katamaranen Life & Sea i solnedgangen

Velkommen om bord til total avkobling på havet, med en magisk solnedgang!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , onsdag og lørdag.
 • Varighet:
  Kveldsutflukt , ca. kl. 18.30–21.30.
 • Pris:
  65 EUR pr. voksen, 33 EUR pr. barn.

  Barbeque-middag og en drikke til maten er inkludert (et glass sangria, en øl, brus eller vann). Transport til havnen fra hotellet er ikke inkludert – man må komme seg til havnen i El Arenal på egen hånd.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, badehåndkle, solkrem og ev. annet du trenger til en båttur.
 • Mer:
  Ruten bestemmes av vær og vind. Det er mulig å sitte i skyggen på deler av katamaranen. Toalett finnes om bord.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Båtutflukt

Utflukten tilbys fra

Vi seiler ut fra havna i El Arenal og setter kurs dit vinden tar oss – ut på Middelhavet for soling, badestopp fra båten, behagelig musikk og deilig feriestemning.

Mens besetningen forbereder dagens barbeque-middag, kan du legge deg godt til rette og slappe av mens båten duver i sjøen og vannet klukker mot skutesiden. Etter hvert blir middagen servert på dekk og vi kan nyte grillspyd, hamburgere, spanske pølser og pastasalat. Baren om bord er åpen under hele turen, og du kan få kjøpt kald og forfriskende drikke.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.