Livet i Ao Nang
Bli med på en lærerik og spennende utflukt sammen med oss. En halvdagsutflukt fylt med kultur, nye inntrykk, thaiboksing og matlaging. En perfekt utflukt for deg som vil oppleve det ekte Thailand!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 07.30–13.30
 • Pris:
  1900 THB pr. voksen, 1000 THB pr. barn.

  En lett lunsj er inkludert, drikke kan kjøpes.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske og komfortable sko.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat inkludert

Historie & kultur

Utflukten tilbys fra

Dagen starter med at vi besøker en landsbyskole hvor vi får titte innom et av klasserommene og får høre om det thailandske livet fra fødsel til begravelse. Vi lærer også mer om thailandsk kultur, hverdagsliv og sosiale forhold.

Vi reiser deretter inn til et område med gummitrær og ananasplanter. Her får vi se hvordan man tapper gummi fra trærne og deretter fremstiller rågummi i form av matter. Vi får høre mye om thaienes favorittfrukt ananas, og kanskje vanker det en smakebit. Her får vi også besøke et tradisjonelt thailandsk hus og studere de forskjellige plantene og eksotiske fruktene i familiens hage.

Etter plantasjebesøket reiser vi til et treningssenter for thaiboksing, og får vite mer om den thailandske nasjonalsporten.

Neste stopp er Klong Hang hvor vi får anledning til å lære hvordan man lager den berømte papayasalaten Som Tam, og vi får se hvordan man lager nudelretten Pad Thai – før vi selv spiser nettopp denne retten til lunsj.

Etter lunsj drar vi tilbake til våre respektive hotell, og du kan tilbringe resten av dagen med å bade og sole deg.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.