Båttur til Parga og Paxos
Velkommen med på en tur til to av de kanskje vakreste stedene i Det joniske hav – Parga og Paxos. Vi seiler fra Korfu tidlig på morgenen og i løpet av dagen rekker vi både sightseeing, bading og avslapping om bord. Måltider og drikke er ikke inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt kl. 07.00–18.00
 • Pris:
  46 EUR pr. voksen, 23 EUR pr. barn.

  Transport til og fra hotellet.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Solkrem, badetøy, snacks til returen. Skjorte eller liknende for returreisen, solen er sterk.
 • Mer:
  I løpet av turen tilbringer vi ca. 2 timer i land ved hvert stopp.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Båtutflukt

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Byen Parga ligger på det greske fastlandet og dit kommer vi oss ved å seile langs landskapet Epiros nordøstre kyst. Etterhvert kommer vi frem til Parga, hvor den venetianske festningen og den lille øya Panagia er det første man legger merke til. Her får du tid til å utforske byens svingete smug og kanskje ta et bad ved en av strendene i nærheten.
Vi forlater deretter Parga og setter kursen mot Paxos, den grønne øya som ligger rett ut fra Epiros kyst. Når skipet kommer inn i den vakre havnen Gaios, som også er øyas hovedstad, er Panagia og Agios Nikolaos noe av det første man ser. Disse to øyene gjør at havnen i Paxos er en av de best beskyttede i hele regionen. Fra havnen er det like lett å gå inn i Gaios for å utforske byen eller for å ta seg til en strand. Og for den som vil, er det god tid til begge deler.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.