Balos "The Blue Lagoon" og Gramvoussa

Ditt beste ferieminne kan bli denne turen til Balos-lagunen med sitt turkisblå vann og øya Gramvoussa. Sol, bading og avslapping på stranden sammenfatter denne heldagsutflukten.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag , torsdag, fredag, lørdag og søndag 18.7.–31.8. Tirsdag, torsdag og fredag 1.9.–30.9.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.30–19.30
 • Pris:
  55 EUR pr. voksen, 22 EUR pr. barn.

  Alle som besøker The Blue Lagoon og er over 13 år betaler 1 euro i avgift til kommunen. Ingen måltider er inkludert. Lunsj, drikke og iskrem kan kjøpes om bord på båten. Vær oppmerksom på at utflukten er på egen hånd, men personalet på båten snakker engelsk.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Lurt å ha med:
  Gode tursko, badetøy, badehåndkle og vannflaske. I starten og slutten av sesongen er det fint å ha med en en genser eller jakke til båtturen.
 • Mer:
  Utflukten passer ikke for bevegelseshemmede, og er på egen hånd med engelsktalende personale.

  Enkelte deler av strendene kan være vanskelige å gå på, på grunn av ujevnt og delvis steinete underlag.

  Parasoller kan leies på stranden.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Dagen starter med at bussen kjører oss til havnen i Kissamos, der vi går om bord i båten for å besøke den vakre Balos-lagunen. Her stopper vi og nyter det turkisblå vannet, før vi reiser videre gjennom et kystlandskap som i tusenvis av år er formet av naturen, til den herlige stranden på øya Imeri Gramvoussa. Her tar vi et strandstopp, og den som har lyst kan gå opp til den venetianske borgen som er en av de tre best bevarte på Kreta. På slutten av 1800-tallet var øya tilholdssted for pirater. Utsikten herfra slår det meste! Det blir også tid til å nyte solen og ta et bad før båten tar oss tilbake til Kissamos havn.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.