Balos "The Blue Lagoon" og Gramvoussa
Balos "The Blue Lagoon" og Gramvoussa
Ditt beste ferieminne kan bli denne turen til Balos-lagunen med sitt turkisblå vann og øya Gramvoussa. Sol, bading og avslapping på stranden sammenfatter denne heldagsutflukten.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , tirsdag, onsdag, torsdag og fredag (1. juli–31. august går utflukten også på lørdager og søndager)
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.30–19.30
 • Pris:
  49 EUR pr. voksen, 21 EUR pr. barn.

  Alle som besøker The Blue Lagoon og er over 13 år betaler 1 euro i avgift til kommunen. Ingen måltider er inkludert. Lunsj, drikke og iskrem kan kjøpes om bord på båten.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode tursko, badetøy, badehåndkle og vannflaske samt en genser eller jakke til båtturen.
 • Mer:
  Utflukten passer ikke for bevegelseshemmede, og er på egen hånd med engelsktalende guide på bussen.

  Parasoller kan leies på stranden.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

Chaniakysten, Agia Marina

Chaniakysten, Agia Marina

Les mer

Dagen starter med at bussen kjører oss til havnen i Kissamos, der vi går om bord i båten for å besøke den vakre Balos-lagunen. Her stopper vi og nyter det turkisblå vannet, før vi reiser videre gjennom et kystlandskap som i tusenvis av år er formet av naturen, til den herlige stranden på øya Imeri Gramvoussa. Her tar vi et strandstopp, og den som har lyst kan gå opp til den venetianske borgen som er en av de tre best bevarte på Kreta. På slutten av 1800-tallet var øya tilholdssted for pirater. Utsikten herfra slår det meste! Det blir også tid til å nyte solen og ta et bad før båten tar oss tilbake til Kissamos havn.

Utflukten tilbys fra

Chaniakysten, Agia Marina

Chaniakysten, Agia Marina

Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.