Bela Madeira – øyrundtur

Vi vil gjerne ta deg med på en reise gjennom den vakreste siden av øya, hvor vi besøker øyas nest høyeste punkt, den trolske skogen Laurisilva, flere sjarmerende små landsbyer og en sukkerrørsfabrikk. En fantastisk heldagsutflukt gjennom Madeiras vakre landskap. Lunsj er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Fredag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.30–17.00
 • Pris:
  57 EUR pr. voksen, 29 EUR pr. barn.

  Fra 4. april er prisen 60 euro pr. voksen og 30 euro pr. barn. Vi tar forbehold om eventuelle rute- og programendringer grunnet værforhold.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Komfortable klær og gode sko til gåturen samt penger. Vann og eventuelt paraply eller regnjakke.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat inkludert

Naturopplevelser

Øytur

Utflukten tilbys fra

Dagen innledes med en tur opp til øyas nest høyeste punkt, Pico do Arieiro, ca. 1810 m.o.h. Utsikten herfra slår det meste.

Vi fortsetter deretter mot naturparken Ribeiro Frio der vi også finner den magisk vakre skogen Laurisilva, som siden 1999 ble klassifisert av UNESCO som en naturlig verdensarv. Skogen er skapt av skyene som kommer nær vegetasjonen, og når vannet kondenserer i den høye luftfuktigheten, dannes vanndråper som deretter faller på bakken. Dette fenomenet skaper uslåelige forhold for den frodige skogen, som nesten gir den en trolsk stemning.

Her kan de som ønsker det, smake på Poncha, en drink laget på sukkerrør, rom, lime og honning. Den er unik for Madeira og sørger for at du holder deg varm resten av dagen. Hvis været tillater det kan du også bli med på en kort levadavandring gjennom skogen og til den flotte utsiktsplassen Vereda dos Balcões.

Deretter kjører vi videre mot Santana, en sjarmerende landsby på den nordøstre siden av Madeira, kjent for sine karakteristiske A-formede hus. Her blir dagens lunsjstopp.

Etter en herlig formiddag kjører vi videre og besøker en sukkerrørfabrikk og vi får vite mer om produksjonen av den lokale romen Aguardente. Vi avslutter dagen med vakker utsikt fra det østligste punktet på øya, Ponta de São Lourenço og lar oss imponere av det karrige landskapet og høye fjellklippene.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.