Bela Madeira – øyrundtur
Vi vil gjerne ta deg med på en reise gjennom den vakreste siden av øya, hvor vi besøker øyas nest høyeste punkt, den trolske skogen Laurisilva, flere sjarmerende små landsbyer og en sukkerrørsfabrikk. En fantastisk heldagsutflukt gjennom Madeiras vakre landskap. Lunsj er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Fredag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  57 EUR pr. voksen, 29 EUR pr. barn.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Komfortable klær og gode sko til gåturen samt penger. Vann og eventuelt paraply eller regnjakke.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat inkludert

Naturopplevelser

Øytur

Utflukten tilbys fra

Dagen innledes med en tur opp til øyas nest høyeste punkt, Pico do Arieiro, ca. 1810 m.o.h. Utsikten herfra slår det meste.

Vi fortsetter deretter mot naturparken Ribeiro Frio hvor vi besøker et lokalt ørretklekkeri som omringes av den magisk vakre skogen Laurisilva, som siden 1999 ble klassifisert av Unesco som en naturlig verdensarv. Skogen er skapt av skyene som kommer nær vegetasjonen, og når vannet kondenserer i den høye luftfuktigheten, dannes vanndråper som deretter faller på bakken. Dette fenomenet skaper uslåelige forhold for den frodige skogen, som nesten gir den en trolsk stemning.
Her kan den som ønsker, smake på drikken Poncha, av sukkerrør, rom, lime og honning. Denne drikken er unik for Madeira, og varmer deg garantert for resten av dagen.

Vi kjører deretter videre mot Santana, en sjarmerende landsby på den nordøstre siden av Madeira, kjent for sine karakteristiske A-formede hus. Her blir dagens lunsjstopp.

Etter en herlig formiddag kjører vi videre og besøker en sukkerrørsfabrikk og vi får vite mer om produksjonen av den lokale romen Aguardente. I løpet av ettermiddagen besøker vi også Machico, Madeiras første hovedstad hvor de første nybyggerene kom i 1418. Vi avslutter dagen med vakker utsikt fra det østligste punktet på øya, Ponta de São Lourenço og lar oss imponere av det karrige landskapet og høye fjellklippene.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.