Luksuskatamaranen MustCat
Luksuskatamaranen MustCat
MustCat er en av de ledende katamaraene på Tenerife. De tilbyr mye annet enn konkurrentene. De er for eksempel den eneste båten som går fra havnen i Las Galletas, en lokal landsby hvor du om morgenen møter fiskerne på vei inn med nattens fangst. Forvent en herlig dag på havet hvor vi holder utkikk etter hval og delfiner og bader i havet.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , 3 eller 4,5 timer. 3-timersutflukten går både formiddag og ettermiddag.
 • Pris:
  43 EUR pr. voksen, 22 EUR pr. barn.

  43 euro for voksne og 21,5 euro for barn for den korteste turen (3 timer) Drikke er inkludert under seilasen. Velger du den korte turen er en sandwich med ost eller skinke inkludert, og på den lengste turen serveres det paella (velg mellom kylling eller fisk).
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og klesskift.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Båtutflukt

Utflukten tilbys fra

MustCat er blant de ledende katamaranene på Tenerife. De tilbyr mye mer enn andre lignende utflukter. De har for eksempel den eneste båten som går fra havnen i Las Galletas, en liten landsby hvor du om morgenen møter fiskerne på vei inn med nattens fangst.

Mens katamaranen glir over havoverflaten, kan du slappe av og nyte solen, vinden og havet. Båten er ikke av de største, men det er likevel godt med plass, og du kan ligge og slappe av lengst fremme i båten.Plutselig blir det stille og du ser at besetningen peker ned i havet – de har fått øye på en grindhval eller kanskje en flokk delfiner.

Underveis begynner serveringen av mat, og drikke er inkludert på hele turen. Etterpå fortsetter vi til en bukt hvor vi kan bade og sole oss. I løpet av turen er det også gode muligheter for å møte havskilpadder.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.