Luksuskatamaranen MustCat 3 timer

MustCat er en av de ledende katamaraene på Tenerife. De tilbyr mye som ingen av de andre aktørene har. Det blir en herlig dag på havet hvor vi holder utkikk etter hval og delfiner og bader i havet.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager. Unntatt søndag.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , 3 timer, både på formiddagen kl. 10.00 og på ettermiddagen kl. 13.00.
 • Pris:
  43 EUR pr. voksen, 22 EUR pr. barn.

  Paella med kylling, brød og gofio samt drikke (vann, brus, øl eller sangria) er inkludert under seilasen. Barnepris for barn 5–11 år.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og klesskift.
 • Mer:
  Alle Vings utflukter som innbefatter dyr er gransket og godkjent av World Animal Protection, for å sikre at dyrene ikke kommer til skade på noen måte. Les mer om Vings samarbeid med
  WAP
  .
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
MustCat er blant de ledende katamaranene på Tenerife. De tilbyr mye mer enn andre lignende utflukter. Båten seiler ut fra Puerto Colon og katamaranen glir gjennom havflaten mens du kan kose deg og nyte solen, vinden og havet.

På en klar dag kan du se majestetiske Teide på avstand samt den slående vakre øya La Gomera. Mellom de to øyene er det omtrent 47 kilometer og sjansen er stor for å få sett hvaler og delfiner i løpet av båtturen. Her trives dyrene godt takket være den fantastiske beliggenheten i Atlanterhavet samet det milde klimaet her året rundt. Dybden mellom øyene er også en viktig faktor, og i denne passasjen kan man se ulike arter passere på sin ferd over havet. Tenerife har også en god del arter som holder seg her hele året eller visse sesonger, som bl.a. flaskenesedelfiner og grindhvaler, som er et ganske vanlig syn. Du vil alltid kunne se noen av dem hoppe og surfe på bølgene.

Båten er ikke av de største, men det er likevel godt med plass, og du kan ligge og slappe av på solnettet lengst fremme i båten. Plutselig kan det bli stille og du ser at besetningen peker ned i havet – de har fått øye på en grindhval eller kanskje en flokk delfiner.

Underveis serveres det et enkelt måltid (sandwich), og drikke er inkludert på hele turen. I løpet av dagen gjør vi et stopp i en liten bukt hvor du kan bade og sole deg.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.