Luksuskatamaranen MustCat 3 timer

MustCat er en av de ledende katamaraene på Tenerife. De tilbyr mye annet enn konkurrentene. De er for eksempel den eneste båten som går fra havnen i Las Galletas, en lokal landsby hvor du om morgenen møter fiskerne på vei inn med nattens fangst. Det blir en herlig dag på havet hvor vi holder utkikk etter hval og delfiner og bader i havet.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager. Unntatt søndag.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , 3 timer, både formiddag og ettermiddag.
 • Pris:
  43 EUR pr. voksen, 22 EUR pr. barn.

  Drikke og sandwich er inkludert under seilasen. Barnepris for barn 4–12 år.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og klesskift.
 • Mer:
  Utflukten kjøres ikke i perioden 6.–11. juni. Alle Vings utflukter som innbefatter dyr er gransket og godkjent av World Animal Protection, for å sikre at dyrene ikke kommer til skade på noen måte. Les mer om Vings samarbeid med
  WAP
  .
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
MustCat er blant de ledende katamaranene på Tenerife. De tilbyr mye mer enn andre lignende utflukter. De har for eksempel den eneste båten som går fra havnen i Las Galletas, en liten landsby hvor du om morgenen møter fiskerne på vei inn med nattens fangst.

Mens katamaranen glir over havoverflaten, kan du slappe av og nyte solen, vinden og havet. Båten er ikke av de største, men det er likevel godt med plass, og du kan ligge og slappe av lengst fremme i båten.Plutselig blir det stille og du ser at besetningen peker ned i havet – de har fått øye på en grindhval eller kanskje en flokk delfiner.

Underveis begynner serveringen av mat, og drikke er inkludert på hele turen. Etterpå fortsetter vi til en bukt hvor vi kan bade og sole oss. I løpet av turen er det også gode muligheter for å møte havskilpadder.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.