Molivos by night
Molivos by night
Bli med på en vandring i landsbyen Molivos hvor vi forteller om byen og dens opprinnelse, samtidig som vi i rolig tempo rusler sammen gjennom byens koselige gater opp til borgen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag
 • Varighet:
  Kveldsutflukt ca. kl. 15.30–01.00 (tidspunktet kan variere avhengig av solnedgangen)
 • Pris:
  25 EUR pr. voksen, 12 EUR pr. barn.

  Angitt pris er fra-pris. Prisen varierer avhengig av hvor på øya du bor.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske, gode sko og lommepenger.
 • Mer:
  Vanskelig å gjennomføre hvis man er bevegelseshemmet. Mye oppoverbakker og brosteinsgater.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Utflukten tilbys fra

For dere som bor i Plomari og Skala Kalloni er det mulighet for transport til den nordlige delen av Lesvos. På veien til Molivos stopper vi i den sjarmerende landsbyen Petra for å ta litt bilder av klippen som har gitt landsbyen navn. Deretter går bussen videre til Molivos. I løpet av et par timer blir du bedre kjent i landsbyen.

Vel fremme i landsbyen får vi muligheten til å nyte solnedgangen fra Gattelusi-borgen. Her får vi den praktfulle utsikten over Tyrkia, øyas nordside og den vakre kaninøya St. George. Deretter arrangerer vi en vandring i Molivos, der vi forteller om stedet, dens oppbygging og historie. I et behagelig tempo spaserer vi sammen gjennom landsbyens koselige smug fra middelalderen ned mot havnen hvor du får tid på egen hånd til å oppleve denne middelhavsperlen. Etter ca. tre timer på egen hånd tar vi bussen tilbake til respektive hotell.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.