Buggy Desert Adventure

Bli med på en tur med firehjuling i landskapet på Kapp Verde.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag til lørdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt
 • Pris:
  113 euro pr. voksen.

  Prisen er pr. buggy som tar maks. to personer. En flaske vann er inkludert
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 6 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Lukkede sko og klær som tåler å bli skitne samt et sjal til å dekke til ansiktet med. Hjelm og briller deles ut ved opphenting. Husk førerkort.
 • Mer:
  Du må vise førerkort. Aldersgrensen for passasjeren er 6 år.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Fartsfylt

Øytur

Utflukten tilbys fra

I Santa Maria blir du tildelt en ATV før vi kjører i samlet flokk forbi saltgruvene., Kite Beach og den urørte stranden Serra Negera. Her tar vi en pause for å beundre utsikten over Sal. Neste stopp er ved oasen Palha Verde, før vi til slutt kjører tilbake til Santa Maria.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.