Levada Caldeirao Verde – 13 km
Opplev en av de mest fantastiske turområdene på Madeira. Denne heldagsvandringen byr på nydelig natur, fjellandskap og vakre fossefall. Middels vanskelighetsgrad **

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  37 EUR pr. voksen, 37 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Regntøy eller paraply, vann, lommepenger, vanntette tursko eller fjellstøvler, varme klær. Mat og drikke. På enkelte partier kan stien være veldig smal. Vi går omtrent to timer pr. strekning.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Vandring

Utflukten tilbys fra

Vandringseventyret starter i nasjonalparken Queimadas som ligger 980 meter over havet, i kommunen Santana. Parken er omkranset av den vakre og unike laurbærskogen som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Idet vi forlater det sjarmerende halmtakhuset på møtestedet i parken trer vi inn i en fortyrllende verden av eventyraktig natur med klipper, fjell, fossefall og et spennende dyreliv.

Ruten fører oss på smale stier og gjennom hele fire tunneler. Det grønne landskapet byr på frodige vekster og fuglearter som bokfink, vintererle, musvåk og – med litt flaks – også den kjente Madeiraduen. Vel framme ved fossen kan du puste ut til lyden av brusende vann som styrter ned i den smaragdgrønne lagunen. Etter å ha beundret det vakre landskapet begir vi oss samme vei tilbake til nasjonalparken Queimadas.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.