Palma og shopping
Palma og shopping
Hva er vel en ferie på Mallorca uten et besøk i hovedstaden Palma? Etter en guidet rundtur i sentrum av Palma får du god tid på egen hånd til å utforske denne vakre byen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , onsdag og fredag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.30–16.00
 • Pris:
  30 EUR pr. voksen, 15 EUR pr. barn.
 • Språk:
  Engelsktalende guide. Kan guide på tysk, fransk og italiensk ved behov
 • Lurt å ha med:
  Gode sko.
 • Mer:
  Inngangsbillett til katedralen kommer i tillegg, ca. 8 euro pr. person.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

Hva er vel en ferie på Mallorca uten et besøk i hovedstaden Palma? Kanskje er Palmas havnepromenaden noe av det vakreste langs hele Middelhavskysten.

Målet for dagen er en rundtur i Palma sentrum, og deretter får du rikelig med tid til å utforske byen på egen hånd.

Shoppingmulighetene i Palma er uendelige. her finner du rkydderboder, skobutikker, kunståndverk, små klesbutikker, store, spanske kleskjeder som Zara og Mango, for å nevne noe. Fra småbutikkene på VIa Sindicato og Jaime II er det ikke langt til den elegante handlegaten Jaime III eller til Avenida d'Alecabdre Rossello og varehuset El Corte Inglés. Den som vil har også tid til et besøk i den berømte og gigantiske, gotiske katedralen La Seo.
Palma by oppleves best med en introduksjon, etterfulgt av nesten fem timer på egen hånd for å oppleve alt som denne byen har å by på.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.