Palma og shopping

Hva er vel en ferie på Mallorca uten et besøk i hovedstaden Palma? Etter en guidet rundtur i sentrum av Palma får du god tid på egen hånd til å utforske denne vakre byen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag og fredag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.30–16.00
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen, 18 EUR pr. barn.
 • Språk:
  Engelsktalende guide. Kan guide på tysk, fransk og italiensk ved behov
 • Lurt å ha med:
  Gode sko.
 • Mer:
  Inngangsbillett til katedralen kommer i tillegg, ca. 15 euro pr. person. Prisen kan variere gjennom sesongen.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

Hva er vel en ferie på Mallorca uten et besøk i hovedstaden Palma? Kanskje er Palmas havnepromenaden noe av det vakreste langs hele Middelhavskysten.

Målet for dagen er en rundtur i Palma sentrum, og deretter får du rikelig med tid til å utforske byen på egen hånd.

Shoppingmulighetene i Palma er uendelige. her finner du rkydderboder, skobutikker, kunståndverk, små klesbutikker, store, spanske kleskjeder som Zara og Mango, for å nevne noe. Fra småbutikkene på VIa Sindicato og Jaime II er det ikke langt til den elegante handlegaten Jaime III eller til Avenida d'Alecabdre Rossello og varehuset El Corte Inglés. Den som vil har også tid til et besøk i den berømte og gigantiske, gotiske katedralen La Seo.
Palma by oppleves best med en introduksjon, etterfulgt av nesten fem timer på egen hånd for å oppleve alt som denne byen har å by på.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.