Boat trip daily

Bli med på en båtuflukt som kommer til å bli et minne for livet. En herlig halvdagstur med tema sol, bading og kanskje litt snorkling utenfor øya Theodorou.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 13.00–16.00 alternativt kl. 16.30–19.30
 • Pris:
  30 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle samt kontanter hvis du vil kjøpe drikke og snacks på båten.
 • Mer:
  Snorkleutstyr og svømmeføtter kan lånes om bord.

  Utflukten går fra havnen i Platanias. Du må selv organisere og betale for transport til og fra havnen. Det er enklest å ta lokalbussen. Utflukten kan påvirkes av vær og vind, derfor bestemmes ruten til/fra Theodorou samme dag.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Liker du sjøen og båtlivet, skal du bli med på vår 'Boat trip daily' som hver dag går ut fra havnen i Platanias og setter kurs mot øya Theodorou.
Her seiler båten rundt øya, og forhåpentligvis kan vi se øyas eneste innbyggere, Kri kri-geitene, som kun finnes på tre av øyene. Øya er et naturreservat og det er kun tillatt å gå i land en dag i året, den 8. juni. Men det går fint an å svømme og snorkle ved øya.

På havbunnen utenfor øya ligger det flere kjente flyvrak fra andre verdenskrig. Du får også mulighet til å snorkle ved disse vrakene og det finnes nesten ingen grenser for hva kapteinen og hans mannskap finner på havbunnen – og alt vises frem, til stor begeistring.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.