Boat trip daily

Bli med på en båtuflukt som kommer til å bli et minne for livet. En herlig halvdagstur med tema sol, bading og kanskje litt snorkling utenfor øya Theodorou.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 13.00–16.00 alternativt kl. 16.30–19.30
 • Pris:
  25 EUR pr. voksen, 15 EUR pr. barn.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle samt kontanter hvis du vil kjøpe drikke og snacks på båten.
 • Mer:
  Snorkleutstyr og svømmeføtter kan lånes om bord.

  Utflukten går fra havnen i Platanias. Du må selv organisere og betale for transport til og fra havnen. Det er enklest å ta lokalbussen. Utflukten kan påvirkes av vær og vind, derfor bestemmes ruten til/fra Theodorou samme dag.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Liker du sjøen og båtlivet, skal du bli med på vår 'Boat trip daily' som hver dag går ut fra havnen i Platanias og setter kurs mot øya Theodorou.
Her seiler båten rundt øya, og forhåpentligvis kan vi se øyas eneste innbyggere, Kri kri-geitene, som kun finnes på tre av øyene. Øya er et naturreservat og det er kun tillatt å gå i land en dag i året, den 8. juni. Men det går fint an å svømme og snorkle ved øya.

På havbunnen utenfor øya ligger det flere kjente flyvrak fra andre verdenskrig. Du får også mulighet til å snorkle ved disse vrakene og det finnes nesten ingen grenser for hva kapteinen og hans mannskap finner på havbunnen – og alt vises frem, til stor begeistring.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.