Boat trip daily
Boat trip daily
Bli med på en båtuflukt som kommer til å bli et minne for livet. En herlig halvdagstur med tema sol, bading og snorkling utenfor øya Theodorou.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 13.00–16.00 alternativt kl. 16.30–19.30
 • Pris:
  25 EUR pr. voksen, 15 EUR pr. barn.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle samt kontanter hvis du vil kjøpe drikke og snacks på båten.
 • Mer:
  Snorkleutstyr og svømmeføtter kan lånes om bord.

  Utflukten går fra havnen i Platanias. Du må selv organisere og betale for transport til og fra havnen. Det er enklest å ta lokalbussen. Utflukten kan påvirkes av vær og vind, derfor bestemmes ruten til/fra Theodorou samme dag.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Sol & bad

Båtutflukt

Snorkling

Utflukten tilbys fra

Chaniakysten, Agia Marina

Chaniakysten, Agia Marina

Les mer

Hver dag går vår 'Boat trip daily' fra havnen i Platanias og setter kurs mot øya Theodorou.
Her seiler båten rundt øya, og forhåpentligvis kan vi se øyas eneste innbyggere, Kri kri-geitene, som kun finnes på tre av øyene. Øya er et naturreservat og det er kun tillatt å gå i land en dag i året, og det er den 8. juni. Men det går fint an å svømme og snorkle ved øya – en av dagens viktigste aktiviteter.

Det finnes nesten ingen grense for hva kapteinen og hans mannskap finner på havbunnen og alt vises frem, til stor begeistring. På bunnen ligger kjente flyvrak fra andre verdenskrig. De styrtet mellom 1941 og 1944, og du får selv muligheten til å snorkle ved flyvrakene.

Utflukten tilbys fra

Chaniakysten, Agia Marina

Chaniakysten, Agia Marina

Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.