Offroad med Buggy i Taurusfjellene

På denne turen kombineres fart, adrenalinrus og ikke minst nydelig natur i en pakke. Opplev Taurusfjellenes vanskelig tilgjengelige grusveier og natur på en annerledes måte. Måltider og drikke er ikke inkludert. Husk førerkort!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag –lørdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt
 • Pris:
  55 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Ta med en vannflaske, for det ikke er mulig til å kjøpe drikke underveis.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Komfortable klær og sko som tåler å bli skitne. Husk førerkort!
 • Mer:
  Du må ha førerkort for å kjøre en buggy. Det er 8-årsgrense for å sitte på. Det er plass til maks to personer i en buggy. Utflukten anbefales ikke til gravide, bevegelseshemmede eller personer med ryggskader.

  Merk! Ingen nye bestillinger etter 9. mai. Bestillinger foretatt før 9. mai gjelder som normalt.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Bli med å kjøre buggy i den heftige naturen og opplev omgivelsene på en helt ny måte. Bak rattet på en buggy får du oppleve både kjøreglede og Taursufjellene fra en helt ny side. På denne utflukten besøker vi steder som ikke kan nås med vanlig bil eller buss. Denne utflukten er morsom for hele familien, og de dyktige lokalguidene sørger for at alle får informasjon om sikkerhet, kjøring og ikke minst de høydepunktene vi passerer underveis.

Kjøreturen strekker seg over 20–30 km på veier, stier og offroad i skogene rundt Taurusfjellene. Det blir en fartsfylt og innholdsrik tur, og ikke minst en minneverdig opplevelse for deg som ikke er redd for å bli litt skitten.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.