Luksuskatamaranen MustCat 4,5 time

MustCat er en av de ledende aktørene på Tenerife. Tilbudet er bredt og katamaranen er den eneste som seiler ut fra havnen i Las Galletas, en liten landsby hvor du om morgenen møter fiskerne på vei inn med nattens fangst. Det blir en deilig dag på havet med sol, bading og speiding etter hvaler og delfiner.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , 4,5 timer
 • Pris:
  57 EUR pr. voksen, 29 EUR pr. barn.

  Drikke og lunsj under seilasen er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og klesskift.
 • Mer:
  Alle Vings utflukter som innbefatter dyr er gransket og godkjent av World Animal Protection, for å sikre at dyrene ikke kommer til skade på noen måte. Les mer om Vings samarbeid med {link type=external url='https://www.ving.no/om-ving/reiser-med-omtanke/dyrevelferd'}WAP{/link}.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

MustCat er en av de ledende aktørene på Tenerife. Tilbudet er bredt og katamaranen er den eneste som seiler ut fra havnen i Las Galletas, en liten landsby hvor du om morgenen møter fiskerne på vei inn med nattens fangst.

Katamaranen glir avgårde på havet mens du kan slappe av og nyte solen, vinden og havet. Båten er ikke den største, men den har allikevel god plass og i tillegg et solnett helt foran i båten, der du kan sitte eller legge deg ned. Hvis det plutselig blir helt stille og du ser besetningen peke ned i havet, kan du få øye på en pilothval eller kanskje delfiner.

Når vi så seiler videre, begynner matserveringen – drikke får du underveis på hele turen. Vi fortsetter til en bukt der vi gjør et badestopp og nyter solen. I løpet av turen er det også store muligheter for at vi møter på havskilpadder.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.