Mallorca – kontrastenes øy

Bli med på en heldagsutflukt og opplev kontrastene Mallorca har å by på. Vi besøker øyas største marked hvor du kan finne alt fra fersk frukt og nybakte kaker til vakre smykker. Deretter drar vi til Lluc, Mallorcas helligste sted, før vi fortsetter til en vingård hvor vi blir invitert på vinsmaking med enkel tapas til før vi avslutter for dagen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–16.00
 • Pris:
  39 EUR pr. voksen, 39 EUR pr. barn.

  Frokost, tapas og vin er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  En varm genser (det kan være kaldt i høyden).
 • Mer:
  Personer med en eller annen form for bevegelseshemming bør rådføre seg med en Vingvert før bestilling. Ujevn og dårlig vei ned til vingården gjør at transporten ikke alltid kan kjøre helt fram, og det kan være vanskelig å gå der.

  Denne utflukten presenteres i samarbeid med Purowool – en av Skandinavias ledende produsenter av sengeprodukter. På grunn av dette samarbeidet kan vi tilby redusert pris på denne utflukten, under halvparten av ordinær pris.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

Puerto de Pollensa
Puerto de Pollensa
Les mer

Vi starter dagen med et besøk hos vår samarbeidspartner Purowool, der vi inviteres på frokost og en underholdene presentasjon om god søvnkvalitet.

Etter presentasjonen går turen til Mallorcas største marked som ligger i Inca, den tredje største byen på øya. Her samles lokalbefolkningen for å handle grønnsaker, bakverk, kjøkkenutstyr, smykker og moderne elektronikk – og de kommer hit fra hele øya. Her får du en times tid til å utforske markedet på egen hånd. Kanskje du finner et ferieminne eller to du kan kjøpe med deg hjem?

Fra Inca begir vi oss over 1000 meter opp i fjellkjeden Sierra de Tramontana. Området er kjent for sine fine veier som egner seg for både fotturer og sykling, men det er først og fremst den fantastiske utsikten og naturen som har gjort fjellkjeden verdenskjent.

Vi stopper i Lluc, regnet som Mallorcas helligste sted. Her er det mulig å besøke et kloster som fungerer både som turistattraksjon, kirke og hotell. Her får du også litt tid på egen hånd, til å besøke et museum, se en historisk kortfilm på kino eller se deg om i den botaniske hagen. Du kan også bare slappe av med en kopp kaffe i hyggelige omgivelser.

Siste stopp er vingården Mortitx, der vi får en omvisning og høre mer om vinen. Denne vingården er spesiell ettersom den ligger på hele 400 m.o.h. og utsettes for både kulde og snø om vinteren. Det betyr at det er for kaldt for insekter og småkryp, og ingen skadedyrmidler er nødvendig – og vinen som produseres her er derfor 100 % økologisk.

Avslutningsvis får vi smake på vingårdens tre mest populære viner: en rød, en hvit og en rosé. Til vinen byr vertskapet på litt tapas.

Utflukten tilbys fra

Puerto de Pollensa
Puerto de Pollensa
Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.