Mallorca – kontrastenes øy

Opplev Mallorcas fascinerende kontraster i løpet av en hel dag med oss. Vi stater med et besøk i Lluc, øyas helligste sted, før vi fortsetter til Inca og øyas største marked. Her kan du utforske et bredt utvalg av ferske bakevarer, frisk frukt og vakre smykker. Dagen avsluttes med et høydepunkt, på et lokalt bryggeri i Alaro, der du får mulighet til å smake på en rekke tradisjonelle mallorkanske ølsorter, servert i perfekt kombinasjon med utsøkte tapas.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag (går ikke 27. juni)
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–17.00
 • Pris:
  49 EUR pr. voksen.

  Frokost, tapas og øl/brus er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 18 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  En varm genser (det kan være kaldt i høyden).
 • Mer:
  Denne utflukten presenteres i samarbeid med Purobed – en av Skandinavias ledende produsenter av sengeprodukter. På grunn av dette samarbeidet kan vi tilby redusert pris på denne utflukten, under halvparten av ordinær pris.

  Vings utflukter i samarbeid med Purobed gjelder for én person, én gang. Vær oppmerksom på at flere utflukter bestilt med Purobed vil bli belastet med full pris eller endret til én utflukt.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Vi starter dagen med et besøk hos vår samarbeidspartner Purobed, der vi inviteres på frokost og en underholdene presentasjon om god søvnkvalitet.

Etter en informativ presentasjon begir vi oss på en svimlende tur, over 1000 meter opp i fjellkjeden Sierra de Tramontana. Området er kjent for sine fine veier som egner seg for både fotturer og sykling, men det er først og fremst den fantastiske utsikten og naturen som har gjort fjellkjeden verdenskjent.

Vi stopper i Lluc, Mallorcas helligste sted, der du kan besøke et kloster som fungerer både som turistattraksjon, kirke og hotell. Her får du også tid til å besøke et museum, se en historisk kortfilm eller gå en runde i den botaniske hagen og ta en kopp kaffe i de vakre omgivelsene.

Videre tar vi oss til Mallorcas største marked i Inca, hvor lokalbefolkningen samles for å handle alt fra grønnsaker og nybakte kaker til elektronikk. Her kan du oppleve det ekte Mallorca på egen hånd og kanskje finne en liten suvenir du vil ta med hjem.

Avslutningsvis besøker vi et ølbryggeri i Alaro, hjemmet til familiebedriften Forastera som siden 2017 har produsert sitt eget lokale øl. Fra den bitre pale ale til den sjokoladeaktige, mørke lager tilbyr de en smaksopplevelse for alle. For å komplettere ølet serveres hjemmelagede tapasretter, og for de som foretrekker alkoholfritt finnes også et utvalg av egenprodusert cola og te laget på lokale urter. En dag full av smak, opplevelser og genuin Mallorca-sjarm!

Utflukten presenteres i samarbeid med Purobed – en av Skandinavias ledende produsenter av sengeprodukter. På grunn av dette samarbeidet kan vi tilby redusert pris på denne utflukten, under halvparten av ordinær pris. Vings utflukter i samarbeid med Purobed gjelder for én person, én gang. Vær oppmerksom på at flere utflukter bestilt med Purobed vil bli belastet med full pris eller endret til én utflukt.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.