Et kontinent i miniatyr

Denne utflukten er en av de beste i vårt utfluktsprogram, og perfekt for deg som vil se mer enn hotell og strender. Gran Canaria er et skattekammer fullt av overraskelser, og vi ønsker å vise deg noen av dem.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Søndag – fra oktober går utflukten også på onsdager
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–17.00
 • Pris:
  64 EUR pr. voksen, 32 EUR pr. barn.

  Fra oktober er prisen 67 euro pr. voksen og 35 euro pr. barn. Lunsj og vann, en øl eller et glass vin er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Ekstra genser/jakke, da det kan bli kjølig oppe i fjellene året rundt. Kontanter hvis du vil handle på markedet.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Vi kjører fra den tørre sørsiden via Fatanga-dalen. Reisen går gjennom dype daler, enorme vulkankratre og grønne skoger. Vi passerer palmelunder og idylliske landsbyer omgitt av grønne enger, kaktuser og eukalyptus- og mandeltrær. Ferden går videre opp til et av øyas høyeste punkter og deretter ned til den subtropiske nordsiden. Det gjør at vi får oppleve fire ulike klimasoner i løpet av turen. Omtrent midt på øya, ved Cruz de Tejeda, stopper vi ved noen små salgsboder hvor vi kan både smake og kjøpe lokale godsaker.

Vi spiser lunsj i naturskjønne omgivelser i landsbyen Valleseco mens vi beundrer utsikten over øyas religiøse senter, landsbyen Teror, dit turen fortsetter.

I øyas mest besøkte kirke, La Basilica de Nuestra Señora de Pino, våker øyas skytshelgen 'Pinjemadonnaen' over lokalbefolkningen fra sin vakre sølvtrone.

Dette er en innholdsrik dag der du, i tillegg til mange naturopplevelser, får lære mer om Gran Canarias kultur og historie enn du kan lese om i reisehåndbøkene.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.