Natur- og panoramatur på Madeira
Dette er en innholdsrik heldagsutflukt langs Madeiras sørlige og nordlige kyst. I løpet av dagen får du oppleve kystbyen Porto Moniz, den grønne dalen Serra de Agua, en tropisk plantasje og unike vulkanbasseng.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.00–18.00
 • Pris:
  45 EUR pr. voksen, 23 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Inngang til vulkanbassengene kommer i tillegg (ca. 3 euro). Når det blåser holder bassengene stengt.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske, badetøy og en varm genser ettersom været kan variere i løpet av dagen.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Vi kjører mot den fine kystbyen Porto Moniz i nord, gjennom det imponerende fjellandskapet i dalen Serra de Agua. Når vi krysser de sentrale fjellene på øya får du fantastisk panoramautsikt over landskapet. Vel fremme i den koselige landsbyen Porto Moniz får du, hvis været tillater det, en unik mulighet til å bade i de naturlige bassengene som ble dannet ved at vulkanliknende klipper naturlig ble fylt av havvann. Disse naturlige bassengene er bare ett av mange eksempler på Madeiras unike natur.

Hjemreisen går langs Madeiras sørlige kyst og vi stopper på en av øyas frodige bananplantasjer. Her får du lære mer om den spennende produksjonen før dagen avsluttes. Dette er en innholdsrik dag full av naturopplevelser som viser noe av Madeiras flotte natur.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.