Jeepsafari til Ha-ravinen

Denne utflukten byr på heftig natur, god mat og vakker utsikt.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag og fredag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 08.30–17.00
 • Pris:
  89 EUR pr. voksen, 50 EUR pr. barn.

  Inkludert i utfluktsprisen er transport fra/til hotellet og en delikat lunsj med flere tradisjonelle, lokale forretter, valg av hovedrett (barnetilpasset og vegetarisk alternativ finnes) samt ubegrenset med kretisk vin og mineralvann.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Kamera, solbriller, cap/solhatt på sommeren og en varm genser eller jakke på våren og høsten når det er kaldere i fjellene.
 • Mer:
  Utflukten passer ikke for dem med høydeskrekk.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Dette eventyret starter med at vi kjører høyt opp i fjellene hvor vi får nyte duften fra timian- og salviebusker og den magiske utsikten over Thripiti. Når vi kommer til Ha-ravinen kan vi se både Egeerhavet og Det libyske hav. Vi passerer noen av de tradisjonelle landsbyene der tiden nesten har stått stille og tar en pause for å treffe lokalbefolkningen og drikke kaffe i en "kafenion".

Etter pausen kjører vi gjennom furuskogen og kommer til slutt til landsbyen Agios Ioannis hvor vi stopper for et tradisjonelt kretisk måltid og vin. Deretter tar vi oss frem til inngangen til Ha-ravinen for å ta bilder og nyte utsikten før vi, mette i magen og fulle av gode minner, reiser tilbake til hotellet.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.