Lazy Day

En herlig dag på havet for hele familien, til naboøyene Plati og Pserimos samt landsbyen Vathi på Kalymnos. Badestopp både ute til havs og ved en fin sandstrand. Utflukten arrangeres fra mai til midten av september.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.00–18.00.
 • Pris:
  45 EUR pr. voksen, 25 EUR pr. barn.

  Busstransport til og fra havnen i Pothia er inkludert. Lunsj og drikke er ikke inkludert.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og vannflaske. Ta med snorkleutstyr om du vil snorkle. Kontanter hvis du vil handle noe i Pserimos eller i Vathi.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Dagen begynner med en busstur til hovedstaden Porthia hvor vi går om bord og legger av gårde i et behagelig tempo mellom øyene mens vi nyter de vakre omgivelsene.

Vi kaster anker ved øya Plati, der de eneste innbyggerne er geiter. Her blir det tid til å snorkle og bade fra båten. Vi seiler videre og inn i Pserimosbukten, hvor det er en fin sandstrand. Øya Pserimos er det mest populære utfluktsmålet hos våre gjester på Kalymnos. Her er det god tid til å sole seg, bade og spise lunsj på en av restaurantene. Øyas to små kirker er også verdt et besøk.

På ettermiddagen seiler vi tilbake til Kalymnos og inn ved den lille havnen i Vathi, som ligger vakkert til i den grønne og frodige mandarindalen. Her kan du også bade fra båten eller snorkle litt.

Båtturen hjem fra Vathi til Pothia tar ca. 45 minutter, og er en flott avslutning på en veldig fin dag. Nyt havet og den friske brisen. Har vi flaks kan vi også se delfiner.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.