Opplev mer av Mallorca

Bli med på en utflukt og opplev den vakre landsbygda med sine karakteristiske mandeltrær, kornåkre, sjarmerende, små landsbyer og et lokalt marked. I den gamle delen av Alcudia får du litt tid på egen hånd til å gå på oppdagelsesferd før dagens slutt.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.30–16.00
 • Pris:
  26 EUR pr. voksen, 26 EUR pr. barn.

  Det blir servert en lett lunsj og drikke under Purowools presentasjon.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide. Guiden blir igjen på utfluktens siste stopp. Transporten tilbake til hotellene på østkysten skjer uten guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko.
 • Mer:
  Denne utflukten presenteres i samarbeid med Purowool – en av Skandinavias ledende produsenter av sengeprodukter. På grunn av dette samarbeidet kan vi tilby redusert pris på denne utflukten, under halvparten av ordinær pris.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

Vi begynner med et besøk i landsbyen Inka og går på det lokale markedet. Her samles lokalbefolkningen for å snakke om ting som har hendt siden sist og handle ferske grønnsaker. Her får du litt tid til å oppleve den lokale atmosfæren på egen hånd.

Ved lunsjtider stopper vi hos vår samarbeidspartner Purowool. Her serveres lunsj samtidig som vi får en underholdende og inspirerende presentasjon om god søvn. Er du interessert i noen av produktene kan de bestilles til ekstra redusert pris.

Vi fortsetter mot den gamle delen av Alcudia, hvor du kan gå på oppdagelsesferd i de koselige gatene på egen hånd. Her finner du en rekke små og trivelige butikker, og arkitekturen er vel verdt å studere på nært hold. Sørg for å få med deg en spasertur på bymuren.

Etter å ha opplevd Alcudias gamleby reiser vi tilbake til østkysten.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.