Fottur opp til Vidova Gora

Bli med på en interessant og spennende kveldsvandring opp til Vidova Gora, det høyeste punktet på de adriatiske øyene. Underveis på turen forteller guiden litt om naturen, øyas historie og gamle dager.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Kveldsutflukt , ca. kl. 17.30–20.30
 • Pris:
  60 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.

  Guiding og transport er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode, lukkede tursko, behagelig klær, vann og solhatt/caps. På våren og høsten anbefaler vi også å ta med en tyn jakke/genser.
 • Mer:
  Fotturen er ca. 5 kilometer lang, med relativt enkelt terreng for deg som er vant til å gå tur.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Vi starter kveldsvandringen vår ved Korita og en gammel sauegjeter-sti. Herfra brukte sauegjeterne å føre sauene sine til Trolokve for vann og sommerbeite.

Fotturen vår går via smale turstier gjennom et vernet naturområde med svale, grønne furuskoger. Underveis får du høre historier om livet på øya, naturen og gamle dager. Vel oppe på toppen, 778 meter over havet, kan du nyte en fantastisk utsikt over Brac. En perfekt avslutning på en deilig feriedag!
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.