Bli med på dykketur

Har du lyst til å bli med på et spennende dykk i havet utenfor Tenerife-kysten? Big Fish Diving Center ordner alt det praktiske, velger sted for dykkingen og hjelper deg med alt. Drikke eller måltider er ikke inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt (2,5 timer)
 • Pris:
  50 EUR pr. voksen, 50 EUR pr. barn.

  Alt nødvendig utstyr er inkludert, det samm gjelder busstransport fra hotellet.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Håndkle, badetøy og vannflaske.
 • Mer:
  NB! Deltakelse på utflukten krever Open Water Diver-certificate. Hvis du ikke har dykket på over et år, kreves det at du får en gjennomgang på stranden før du kan bli med i båten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

Havet rundt Tenerife kan tilby det meste: et rikt dyreliv, spennende undervannslandskap og til og med et par skipsvrak. Dykkested velges etter ønsker, men også etter vind- og værforhold. VI dykker fra stranden eller båten, avhengig av dykkestedet. NB! Deltakelse på utflukten krever Open Water Diver-certificate.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.