Elafonissi
Elafonissi
En heldagsutflukt med buss til Elafonissi, Hellas kanskje vakreste strand – et paradis på Kretas sørvestre spiss.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag (og onsdag 15.6–27.9)
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–17.30
 • Pris:
  44 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert, men kan kjøpes underveis. Enkle måltider kan også kjøpes ved stranden, som regel med kontanter.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og vannflaske.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Familievennlig

Sol & bad

Utflukten tilbys fra

Chaniakysten, Agia Marina

Chaniakysten, Agia Marina

Les mer

Turen hit går gjennom et storslagent landskap langs de imponerende fjellveggene i Lefka Ori-massivet. Vi passerer små landsbyer og sletter med olivenlunder og vindrue-, appelsin- og sitronplantasjer. Det blir et kort stopp i landsbyen Elos, hvor vi kan kjøpe noe å spise eller drikke. Deretter fortsetter vi langs svingete veier gjennom dype grønne daler før vi etter hvert kommer frem til det myteomspunnede Elafonissi.

Fargekontrasten mellom den rosaskimrende sandstranden og det turkisblå havet gjør dette til en av Kretas desidert vakreste strender. Utenfor den langgrunne lagunen ligger det en liten øy som er bundet sammen med stranden via et korallrev, og man kan vasse ut.

Her blir vi hele dagen for å slappe av og nyte solen, det avkjølende havet og for å kjenne den hvite, silkemyke sanden mellom tærne.

Halvveis hjemme igjen stopper vi ved en vakker ravine der det blir anledning til å ta en kopp kaffe mens vi nyter utsikten.

Utflukten tilbys fra

Chaniakysten, Agia Marina

Chaniakysten, Agia Marina

Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.