Sol og hav – en dag til sjøs

Dette er en av våre mest populære utflukter. Opplev en herlig dag i solen og se Skiathos fra sin beste side! I løpet av dagen passerer vi flere av Skiathos' strender, og kanskje finner du din favorittstrand for resten av ferien. Det er ikke uvanlig at vi får besøk av lekende delfiner rundt båten!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , onsdag og fredag (skandinavisktalende guide på fredager). I perioden 7.–26. mai går utflukten kun onsdager og fredager.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.00–17.00.
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen, 18 EUR pr. barn.

  Barneprisen gjelder fra 5–12 år. Båtturen er inkludert. Ønsker du busstransport til båten kommer det et tillegg på 5 euro pr. person tur og retur. Ingen måltider er inkludert. Mat kan kjøpes underveis.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem og vannflaske. Gode sko hvis du vil gå opp til Kastro.
 • Mer:
  Vinden rundt Sporadene kan endre retning og styrke fra dag til dag. Turen følger derfor ikke samme rute hver gang. Det kan hende vi ikke kan besøke strendene vi har beskrevet ovenfor, men da stopper vi på andre, fine strender. Man har ikke krav på refusjon hvis en slik endring gjøres i programmet.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Sol & bad

Båtutflukt

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Vi tar deg med på en båttur og viser deg det øya er mest kjent for – sine vakre strender. Det er hele 66 av dem, og vi besøker noen av dem. Hvis været tillater det, besøker vi øyas nordside med første stopp på den spesielle stranden Lalaria. Ingen andre steder på øya er vannet så turkisblått og klart som her. En grotte ved stranden sies å ha magiske krefter, og den er også en av de mest fotograferte severdighetene på Skiathos. Lalaria kan kun nås med båt.

Høyt oppe på en vakker klippe på øyas nordside ligger den gamle hovedstaden Kastro. I middelalderen, da øya stadig ble angrepet av pirater, flyktet øyboerne hit. Det skulle gå flere hundre år før de kunne flytte ned til dagens Skiathos by. Vi legger til ved Kastrostranden og går en liten tur opp til toppen. Utsikten er absolutt verdt den lille anstrengelsen. Vi får se byen fra utsiden, da den for tiden er stengt for turister på grunn av byggearbeid.

Når det er tid for lunsj legger vi til ved en strand og nyter det den lokale tavernaen har å tilby.

I løpet av dagen passerer vi flere av Skiathos' strender, og kanskje ser du detn som blir din favoritt resten av ferien. Det er ikke uvanlig at vi får besøk av lekende delfiner rundt båten.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.