Lær deg å dykke, raskt og enkelt

Vil du lære deg å dykke uten å bruke hele ferien på det? Big Fish Diving Centre har løsningen: PADI Scuba Diver Certificate som du kan ta på bare èn dag. Mat og drikke er ikke inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt
 • Pris:
  100 EUR pr. voksen, 100 EUR pr. barn.

  Alt utstyr, ett dykk samt nødvendig opplæring er inkludert, det samme gjelder busstransport fra hotellet.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 15 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Håndkle, badetøy og vannflaske.
 • Mer:
  Minimumsalder 15 år.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

Dette kurset tar deg et godt stykke på vei mot et fullverdig dykkesertifikat, og det på bare én dag. Du går gjennom halvparten av de nødvendige kurs og øvinger som kreves for et Open Water Dive Certificate som er gyldig i ett år. Med det kan du dykke så lenge du er i følge med en PADI Divemaster og ikke går dypere enn 12 meter. Kurset inkluderer både teori, bassengtrening og ett dykk på åpent vann.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.