Jeepsafari til Katharo- og Lasithi-platåene

Storslått natur, gresk mytologi og lokale delikatesser får du nyte hvis du blir med på denne utflukten.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 08.30–17.00
 • Pris:
  85 EUR pr. voksen, 50 EUR pr. barn.

  Inkludert i utfluktsprisen er transport fra/til hotellet og en delikat lunsj med flere tradisjonelle lokale forretter, valg av hovedrett (barnetilpasset og vegetarisk alternativ finnes) samt ubegrenset med kretisk vin og mineralvann.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Kamera, solbriller, komfortable sko, cap/solhatt på sommeren og en varm genser eller jakke på våren og høsten når det er kaldere i fjellene.
 • Mer:
  Utflukten passer ikke for dem med høydeskrekk. Inngang til Zeus grotte kommer i tillegg, 6 euro/person.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Historie & kultur

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Agios Nikolaos
Agios Nikolaos
Les mer

På denne utflukten utforsker vi den sentrale delen av Kreta og vårt første stopp er Kritsa, en tradisjonell liten fjellandsby. Her stopper vi for å rusle en tur til de lokale håndverksbutikkene. Vil du ha noe å drikke, er det tid til det.

Vi reiser videre til en utsiktsplass over Mirabello-bukten hvor vi kan nyte den fantastiske utsikten over øyas nordlige og sørlige kyst. Herfra tar vi oss gjennom den største skogen på Kreta til Katharo-platået, hvor fjellene strekker seg 1500 meter over havet. På veien stopper vi og tar en pause på en lokal gresk "kafenion".

Etter dette starter den beste delen av utflukten. Vi følger grusveien gjennom "Geitedalen" til neste stopp hvor du får muligheten til å ta bilder av Lasithi-platået fra helikopterperspektiv, før vi begir oss til en restaurant for BBQ-lunsj med vin. Vi nyter god mat, drikke og hverandres selskap.

Gode og mette fortsetter vi til Zeus grotte som ifølge gresk mytologi er stedet der Zeuz ble født. På Lasithi-platået har tiden mer eller mindre stått stille og vi får se lokale bønder jobbe med eslene sine. Vårt siste stopp er landsbyen Krassi, som er kjent for et 2000 år gammelt platantre og en naturlig grunnvannskilde. På vei tilbake til vårt startpunkt passerer vi Selinari-området hvor vi, hvis vi har flaks, får se ville gribber som nå er en truet art. Når du kommer tilbake til hotellet er du rik på nye opplevelser og erfaringer!

Utflukten tilbys fra

Agios Nikolaos
Agios Nikolaos
Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.