Shopping og sightseeing i Las Palmas

Lyst til å oppleve en innholdsrik dag med kultur, historie, shopping og hyggelig stemning? Bli med oss til øyas hovedstad Las Palmas og opplev litt av det denne sjarmerende, lille storbyen har å by på.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–17.00.
 • Pris:
  34 EUR pr. voksen, 18 EUR pr. barn.

  Transport er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  En ekstra jakke/genser, spesielt på vinterstid.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Historie & kultur

Utflukten tilbys fra

Kontrastfylte Las Palmas har vært en pionérby i turismesammenheng og hit kommer mange faste besøkende tilbake, år etter år. Etter 50 år med turisme opplever byen nå en renessanse – stadig flere setter pris på Las Palmas og byens mangfold og valgmuligheter. Bli med på vår utflukt hit, så vil du forstå hvorfor. Det blir tid til å gå rundt på egen hånd både i gamlebyen og ved Las Canteras.

Vi besøker først den gamle bydelen Vegueta, som ble grunnlagt av de spanske erobrerne på slutten av 1400-tallet. Arkitekturen her tar oss tilbake til kolonitiden. Her ligger blant annet Kanariøyenes eneste katedral og Columbus-museet, og ikke minst den hyggelige gågaten Triana der gamle bygninger i dag ligger vegg i vegg med moderne butikker. Vårt stopp her starter med en guidet tur på knappe 30 minutter før du har ca. en time til å utforske byen på egen hånd.

På vår vei videre kjører vi forbi de øvre delene av byen og stopper ved Altavista. Herfra har vi en flott utsikt over Las Palmas og hagebyen Ciudad Jardin der engelskmennene i sin tid anla sin koloni.

Deretter går turen til kjøpesenteret Las Arenas som ligger like i utkanten av Las Canteras-stranden. Dagens siste stopp gir deg et par timer på egen hånd. Her er det mange fristelser for de shoppingglade, og du kan også rusle langs strandpromenaden eller sette deg ned og nyte stunden på en av de mange hyggelige fortausrestaurantene.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.