Shopping og sightseeing i Las Palmas

Lyst til å oppleve en innholdsrik dag med kultur, historie, shopping og hyggelig stemning? Bli med oss til øyas hovedstad Las Palmas og opplev litt av det denne sjarmerende, lille storbyen har å by på.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Lørdag tom. 28. september. Fra oktober går utflukten igjen på mandager. Utflukten er innstilt 6. januar grunnet helligdag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–17.00.
 • Pris:
  34 EUR pr. voksen, 18 EUR pr. barn.

  Fra oktober er prisen 37 euro pr. voksen og 21 euro pr. barn. Transport er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  En ekstra jakke/genser, spesielt på vinterstid.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Kontrastfylte Las Palmas har vært en pionérby i turismesammenheng og hit kommer mange faste besøkende tilbake, år etter år. Etter 50 år med turisme opplever byen nå en renessanse – stadig flere setter pris på Las Palmas og byens mangfold og valgmuligheter. Bli med på vår utflukt hit, så vil du forstå hvorfor. Det blir tid til å gå rundt på egen hånd både i gamlebyen og ved Las Canteras.

Vi besøker først den gamle bydelen Vegueta, som ble grunnlagt av de spanske erobrerne på slutten av 1400-tallet. Arkitekturen her tar oss tilbake til kolonitiden. Her ligger blant annet Kanariøyenes eneste katedral og Columbus-museet, og ikke minst den hyggelige gågaten Triana der gamle bygninger i dag ligger vegg i vegg med moderne butikker. Vårt stopp her starter med en guidet tur før du har ca. en time til å utforske byen på egen hånd. Vil du heller gå rundt på egen hånd, kan du selvfølgelig droppe den guidede turen.

På vår vei videre kjører vi forbi de øvre delene av byen og stopper ved Altavista. Herfra har vi en flott utsikt over Las Palmas og hagebyen Ciudad Jardin der engelskmennene i sin tid anla sin koloni.

Deretter går turen til kjøpesenteret Las Arenas som ligger like i utkanten av Las Canteras-stranden. Dagens siste stopp gir deg tid til å gå rundt på egen hånd. Her er det mange fristelser for de shoppingglade, og du kan også rusle langs strandpromenaden eller sette deg ned og nyte stunden på en av de mange hyggelige fortausrestaurantene.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.