Phuket – jungeltur

Phuket er mye mer enn bare fine strender og hyggelige steder. Mesteparten av Phuket er faktisk dekket av regnskog, noe som gir mange fine muligheter til litt mer aktive opplevelser i ferien. Snacks, vann og mineralvann er inkludert. Denne utflukten går kun i vintersesongen.

  Hurtigfakta

 • Varighet:
  Heldagsutflukt 08.30–15.30
 • Pris:
  1500 THB pr. voksen, 1100 THB pr. barn.

  Snacks, vann og mineralvann er inkludert
 • Lurt å ha med:
  Gode, solide sko som tåler å gå på steiner, røtter og i vann, og behagelige klær som passer i fuktig klima. Du kan ikke gå med sandaler. Penger, badetøy og håndkle.
 • Mer:
  Ta med pass.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
I hjertet av Phuket ligger nasjonalparken Khao Phra Teaw med sitt fantastiske plante- og dyreliv. Skogen er majestetisk med mektige trær, fossefall, lianer og alle slags eksotiske vekster. Den beste måten å oppleve regnskogen på er å følge noen av stiene som går gjennom den. På denne utflukten går vi i følge med Phuket Jungle Trek, som har arrangert guidede turer i området i mange år og kjenner parken godt.

På denne utflukten får du oppleve en helt annen del av Phuket, en del som nok faller i smak hvis du liker dyr, natur og eventyr. Jungelen ligger for dine føtter, og de eksotiske omgivelsene byr på mange fine opplevelser.

Utflukten gjennomføres med minimum fire deltakere og maksimalt 14. Du må ha gode sko ettersom utflukten går i kupert terreng på stier og langs fosser. Hvis du vil prøve jungeldusjen – dvs. å dusje i et fossefall – tar du med deg badetøy. Fotturen er ikke mer enn ca. 2,5 kilometer lang, men flere spennende pauser underveis gjør at den føles lengre. Du må ha normal kondisjon og ingen bevegelsesvansker.
I perioden januar–april er det tørt og mindre vann i parken. Det medfører at vi ikke har mulighet til å prøve jungedusjen.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.