Katamaranen Life & Sea – ettermiddagstur
Bli med på Life & Seas fantastiske katamaran, kjenn vind i håret og følelsen av total avkobling om bord. Etter en formiddag ved bassenget eller på stranden, får du her en perfekt avslutning på dagen med et herlig, totimers ettermiddagsseilas.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 15.30–17.30
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen, 18 EUR pr. barn.

  Mat og drikke er ikke inkludert. Du kan få kjøpt drikke i baren om bord på hele turen.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem og ev. annet du trenger til en dag på havet.
 • Mer:
  Ruten bestemmes av vær og vind. Det er mulig å sitte i skyggen på deler av katamaranen. Toalett finnes om bord.

  Transport til havnen fra hotellet er ikke inkludert – man må komme seg til havnen i El Arenal på egen hånd.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Båtutflukt

Utflukten tilbys fra

Vi seiler ut fra havna i El Arenal og setter kurs dit vinden tar oss – ut på Middelhavet for soling, badestopp fra båten, behagelig musikk og deilig feriestemning.
I baren om bord kan du få kjøpt kald drikke på hele turen.

Velkommen om bord til en magisk, avslappende ferieopplevelse!

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.