Rafting

Et adrenalinkick utover det vanlige! Bli med på rafting med profesjonell veiledning. Følelsen når du suser nedover den 13 kilometer lange elven og adrenalinet pumper i kroppen er fantastisk! Lunsj er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  55 EUR pr. voksen, 35 EUR pr. barn.

  Angitt pris er fra-pris. Prisen varierer avhengig av hentested. Lunsj er inkludert. Drikke kan kjøpes på stedet. Barnepris 3–12 år.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske, solkrem, håndkle, badetøy og komfortable sko med knyting, f.eks. sneakers, som tåler å bli våte på raftingen, samt et ekstra sett med tørre klær og sko til å ha på etter turen. Ikke ta med smykker eller mye penger, da vi store deler av turen er i raftingflåten.
 • Mer:
  Denne opplevelsen passer for alle fra 6 år og oppover, men er du gravid, har hjerte- eller ryggproblemer eller annen alvorlig sykdom får du dessverre ikke bli med. Er du litt usikker eller urolig kan du bli med uansett, for da sitter du bare i en av de større flåtene som føles mer stabile og trygge. For gjester som bor i Alanya er transporttiden ca. 2,5–3 timer hver vei.

  Merk! Ingen nye bestillinger etter 9. mai. Bestillinger foretatt før 9. mai gjelder som normalt.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Dagen starter med opphenting ved hotellet og transport til Xtreme River Rafting hvor du får en flytevest og våtdrakt. Før du starter får du også en sikkerhetsgjennomgang. Deretter starter vi turen nedover elven og på veien stopper vi også for mulighet for body rafting.

Vi kommer til å få oppleve både heftige deler og etapper hvor det padles og går i et roligere tempo. Selve raftingturen tar 2–2,5 time og det er plass til 10–12 personer i hver raftingflåte. Hver flåte har en profesjonell guide om bord. Når raftingdelen er over er det tilgang til fasiliteter som dusj, skifterom, toaletter etc. Lunsjen spiser vi sammen når turen er over.

På veien tilbake stopper vi og strekker på beina, og den som vil kan kjøpe kaffe eller brus. Etter turen kan man også kjøpe bilder. Det er ofte populært ettersom eget kamera er vanskelig å bruke underveis.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.