Hamam Classic

Et ekte tyrkisk bad, hamam, er et must for den som vil skjemmes bort i ferien! Måltider og drikke er ikke inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Pris:
  20 EUR pr. voksen, 10 EUR pr. barn.

  Transport til og fra hotellet ditt er inkludert. Ingen måltider inkludert. Drikke kan kjøpes.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, tøfler og tørre klær å bytte til.
 • Mer:
  Program: Badstue 15 min, Dampbad 15 min, Hamam peeling & skumbad 25 min, tid til avslapning 15 min og helkroppsmassasje 20 min.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Prøv et typisk tyrkisk bad, en herlig og avslappende opplevelse som nesten er et must når du er på ferie i Tyrkia. På Orient Hamam blir du skrubbet og vasket fra topp til tå og kommer ut som et helt nytt menneske, med en hud som blir lettere solbrun, og en farge som varer lenge! En morsom og annerledes opplevelse i ferien.

Badetradisjonenes røtter går langt tilbake i den tyrkiske historien, og hamam brukes av både menn og kvinner. På torsdager kan det være fullt på offentlige hamam, når de tyrkiske mennene vil 'rense seg' før fredagens moskébesøk.

Dagen starter med at du blir hentet nær hotellet og kjørt til anlegget som ligger et lite stykke utenfor Alanya. Siden det finnes ulike hentetider og pakker, kan du fritt velge den tiden som passer deg best og også hvilken behandling du vil ha. Man begynner vanligvis i badstuen hvor man lar kroppen varmes opp og skyller seg med varmt vann. Deretter legger man seg ned på varme marmorplater og blir skrubbet og vasket over hele kroppen. Hele kroppen får samme behandling. En ny, herlig avslappende følelse sprer seg. Deretter følger en helkroppsmassasje med olje, for å gjøre den nyskrubbede huden enda mykere.

Vær oppmerksom på at hamam kan oppleves som intimt da skrubbingen gjøres veldig grundig. Du skal alltid beholde badetøyet på og du skal selv få lov til å bestemme hva du synes er behagelig. Gi umiddelbart beskjed hvis du ikke ønsker full massasje eller hvis du synes at massøren er for nærgående. Det viktigste er at du får en behagelig opplevelse.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.