Vinsmaking

Bli med og opplev en genuin vinsamling fra Skiathos. Det kommer til å bli en minneverdig og herlig kveld!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , torsdag og lørdag.
 • Varighet:
  Kveldsutflukt ca. kl. 17.30–21.00.
 • Pris:
  45 EUR pr. voksen.

  Transport er inkludert samt prøvesmaking av fire viner og noe å bite i som ost, skinke, oliven, agurk, tomater og vindruer.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Komfortable sko og penger hvis du vil kjøpe vin.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Drikke er inkludert

Utflukten tilbys fra

Hva er vel en bedre måte å smake på ferien enn gjennom et besøk i en vinkjeller? Bli med på en herlig kveld hvor du kommer til å bli kjent med prosessen med å lage vin og forskjellige druesorter. Du får en rundtur med eieren i bodegaen, og selvfølgelig også nyte en vinsmaking av deres egne vinsorter. Du kommer til å få prøve fire forskjellige hvitviner, en rosévin og en rødvin.

Til dette kommer det til å tilbys noe å bite i som hjelper deg å skille de forskjellige vinsmakene.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.