Vinsmaking
Bli med og opplev en genuin vinsamling fra Skiathos. Det kommer til å bli en minneverdig og herlig kveld!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , torsdag og lørdag.
 • Varighet:
  Kveldsutflukt ca. kl. 17.30–21.00.
 • Pris:
  45 EUR pr. voksen.

  Transport er inkludert samt prøvesmaking av fire viner og noe å bite i som ost, skinke, oliven, agurk, tomater og vindruer.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Komfortable sko og penger hvis du vil kjøpe vin.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

Hva er vel en bedre måte å smake på ferien enn gjennom et besøk i en vinkjeller? Bli med på en herlig kveld hvor du kommer til å bli kjent med prosessen med å lage vin og forskjellige druesorter. Du får en rundtur med eieren i bodegaen, og selvfølgelig også nyte en vinsmaking av deres egne vinsorter. Du kommer til å få prøve fire forskjellige hvitviner, en rosévin og en rødvin.

Til dette kommer det til å tilbys noe å bite i som hjelper deg å skille de forskjellige vinsmakene.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.