En smak av Rhodos

Bli med på denne herlige halvdagsutflukten hvor vi lærer med om Rhodos to mest kjente produkter – olivenolje og vin! Det blir en interessant dag med gode smaker og hyggelige stopp.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , kl. 08.00–15.00
 • Pris:
  45 EUR pr. voksen, 25 EUR pr. barn.

  Vinsmaking og liten mezetallerken er inkludert. Lunsj er ikke inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko, vannflaske, kamera og lommepenger.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Historie & kultur

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Rhodos og Hellas blir ofte forbundet med oliven, olivenolje og oliventrær. I hele Hellas er det rundt 120 millioner oliventrær, og på Rhodos er det mange av dem. Øya er kjent for olivenolje av høy kvalitet som er bra både for kropp og helse. Rhodos har også store vingårder som produserer egen vin det er vel verdt å prøve. På dagens utflukt presenteres begge produktene, både oliven og vin.

Vårt første stopp blir landsbyen Embonas, som er kjent for sin olivenekspertise. Her får du blant annet smake på den sunne olivenoljen samt Rhodos "nasjonaldrikk" Souma. Turen fortsetter deretter til den familieeide vingården Piperis Winery, som ligger i den lille landsbyen Apóllona. Vingården lager vin kun på greske druer, og vi er så heldige å få prøvesmake noen av dem. På veien hjem stopper vi ved et utkikkspunkt ved Kritinia, med fin utsikt over øyene Tilos, Symi og Chalki.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.