Quad – 2 timer

Bli med på en herlig tur langs strender og over sanddyner. En uforglemmelig opplevelse for deg som ikke er redd for å få litt søle og sand på klærne. Mat og drikke er ikke inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag , torsdag, fredag og lørdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , 2 timer
 • Pris:
  92 EUR pr. voksen.

  Prisen gjelder ikke pr. person, men pr. ATV, som tar maks to passasjerer. Bestill kun 1 person om dere vil sitte to personer på samme ATV. Hvis dere vil ha to stk. ATV bestiller dere 2 personer. Ingen måltider eller drikke er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 8 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko og klær som tåler å bli møkkete. Solbriller som beskyttelse mot sol og støv. Vannflaske. Penger/kredittkort om du vil kjøpe noe å drikke på en bar underveis.
 • Mer:
  Husk å ta med førerkortet, det kreves for å kjøre en Quad. En Quad Bike har plass til opptil to personer. Minimumsalder for å sitte på er 8 år.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Fartsfylt

Utflukten tilbys fra

Bak styret på en Quad får du oppleve ekte kjøreglede samtidig som du utforsker øya. I løpet av utflukten besøker vi steder du ikke kan ta deg til med bil eller buss. En perfekt utflukt for hele familien, med vår dyktige lokalguide som underveis forteller litt kort om Sal og de stoppene vi gjør.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.