Multiacuatic

Å se delfiner og hvaler i sitt rette element er en helt spesiell opplevelse. Om bord på Multiaquatic får du mulighet til å se dyrene i fri utfoldelse, og vi sørger for å respektere, og ikke forstyrre dyrene slik at møtet blir en god opplevelse for både dem og oss.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt – mandag, onsdag og lørdag ca. kl. 09.30–13.30 (kl. 10.30–12.30 uten busstransport) samt tirsdag og torsdag ca. kl. 09.30–14.30 (kl. 10.30–13.30 uten busstransport).
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn 2–12 år. Transport til og fra havnen i Puerto Rico er inkludert (gjelder ikke fra hotellene som ligger rett ved havnen). Ett glass brus eller vann er også inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle (tirsdag og torsdag) samt solbeskyttelse.
 • Mer:
  På båten er det en bar hvor du kan kjøpe enkel snacks (kun kontanter aksepteres). Det er også toaletter om bord. Båten seiler et godt stykke ut fra kysten og høye bølger og mye sjø kan forekomme. Hvis du pleier å bli sjøsyk, anbefaler vi deg å ta en sjøsyketablett før utflukten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Katamaranen Multiacuatic seiler ut fra havnen i Puerto Rico flere ganger daglig. Vi har gode muligheter til å få se både delfiner og hvaler på turen, siden det er faste bestander som holder til i farvannet rundt Kanariøyene. Med oss om bord har vi en engelsktalende guide som forteller om det marine livet og dyrene som lever i havet.

Multiacuatic er en toetasjes katamaran. Båten er ca. 16 meter lang og 6 meter bred og er utstyrt med moderne teknikk som kan lokalisere lyd fra delfiner og hvaler slik at vi kan observere dem både under og over havoverflaten. Multiacuatics har "The Blue Boat Badge", som gir tillatelse til å observere delfiner og hvaler.

Vil du kombinere opplevelsen med å speide etter delfiner og hvaler med litt bading, skal du bestille utflukten på tirsdag eller torsdag. De dagene gjør båten et kort badestopp ved kysten, ikke i nærhet av delfinene, og det blir anledning til å bade fra båten.

Muligheten til å se delfiner er stor, men ingen garanti. Får du ikke sett delfiner på utflukten tilbyr Multiacuatic deg å bli med på utflukten en annen dag, uten kostnad. Dette avtaler du selv, direkte med båtens personale på slutten av utflukten. Tilbakebetaling av utflukten er ikke mulig.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.