Solnedgang på havet

Velkommen til en herlig ettermiddag og kveld på katamaranen Mediterraneo III hvor vi får oppleve solnedgangen mens vi seiler langs kysten.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Kveldsutflukt ca. kl. 15.30–21.00.
 • Pris:
  60 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.

  All Inclusive, middagsbuffé med kypriotisk og internasjonal mat. øl, vin og mineralvann er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle.
 • Mer:
  Utflukten går fra Ayia Napa. Gjester i Larnaca sørger selv for transport til og fra Ayia Napa.
  Båtens rute avhenger av vær og vind og kan derfor forandres. Dette avklares daglig.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Du hentes med buss i nærheten av hotellet ditt og kjøres til katamaranen Mediterraneo III, som ligger i Protaras. Vi seiler deretter ut i Famagustabukten hvor vi stopper for å ta en dukkert ved Konnos Bay og Fig Tree Bay. På båten er det god plass til å sole seg på dekk.

Etter en stund går solen ned og havet speiler den vakre solnedgangen. Temperaturen er nå perfekt og du kan nyte den svalende kvelden etter en varm dag.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.