Båttur – San Antonio

Nyt en feriedag på Middelhavets klare vann om bord på båten San Antonio som tar oss med på en avslappende tur langs kysten opp mot Famagusta-området. En herlig dag på havet med fin utsikt og krystallklart vann.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 08.00–15.00.
 • Pris:
  65 EUR pr. voksen.

  Buffé med kypriotiske og internasjonale retter, samt et utvalg av lokale drikkevarer er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 18 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle.
 • Mer:
  Gjester i Larnaca må selv ordne transport til og fra Ayia Napa.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Sol & bad

Båtutflukt

Snorkling

Utflukten tilbys fra

Protaras/Fig Tree Bay
Protaras/Fig Tree Bay
Kypros, Kypros
Les mer

Dersom du vil tilbringe en feriedag ute på Middelhavet med fri drikke og 18-årsgrense, er dette utflukten for deg. Båten San Antonio tar oss med på en avslappende tur langs kysten opp mot Famagusta-området.

Famagusta er den kjente spøkelsesbyen som før urolighetene var en berømt og populær ferieby. Som følge av tyrkernes invasjon i 1974 ligger i dag turistdelen Varosha øde og folketom. Vi passerer også Cape Greco – stedet i Europa der solen først står opp.

I løpet av dagen stopper båten flere ganger og alle får muligheten til å snorkle og bade. Lunsj og drikke serveres om bord. På ettermiddagen setter kapteinen kursen tilbake mot Protaras.

Utflukten tilbys fra

Protaras/Fig Tree Bay
Protaras/Fig Tree Bay
Kypros, Kypros
Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.