Vestkystens perler

Mallorcas kanskje mest stemningsfulle landsbyer, Valldemossa og Sóller. En heldagsutflukt med kultur, historie og natur. Bli med oss til to av Mallorcas store høydepunkter!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.00–17.00.
 • Pris:
  65 EUR pr. voksen, 37 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Mat kan kjøpes underveis.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko og vannflaske. I visse perioder kan det være litt kjølig i Valldemossa, ta derfor med deg en varm genser eller jakke.
 • Mer:
  Billett til trikken er inkludert.

  Kort spasertur i Valldemossa og litt lengre i Sóller. Personer med bevegelsesbesvær bes kontakte Vingvertene før bestilling.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
I fjellkjeden Serra de Tramuntana ligger det en grønn og frodig dal hvor du ca. 400 meter over havet finner den vakre landsbyen Valldemossa. Stedet er blitt berømt mye takket være komponisten Frédéric Chopin og hans venninne George Sand, som tilbragte en kald og regnfull vinter her.

Når vi nærmer oss Valldemossa fra sør blir vi møtt av en fantastisk utsikt over landsbyen, der de tradisjonelle husene klamrer seg fast til hverandre. Etter en rolig spasertur på brosteinsgater innrammet av vakre hus og fargerik vegetasjon får du tid til å se deg rundt på egen hånd. Nyt en kopp kaffe på torget eller gå en tur den gamle bykjernen.

Deretter kjører bussen gjennom gamle olivenlunder langs kysten med vakker utsikt mot fjellene på den ene siden og det blå Middelhavet på den andre.

Turen går så videre mot den franskinspirerte landsbyen Sóller. Der går vi om bord på en av de koselige trikkene som tar oss videre ned til havnebyen Puerto de Soller. På veien gjennom dalen passerer vi sitrushagene som har gjort Sóller så berømt.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.