Krabi Highlights

Bli med til noen av Krabi-områdets vakreste øyer og strender om bord i en komfortabel speedbåt. Lunsj og drikke er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag og fredag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt kl. 05.00–16.00
 • Pris:
  4100 THB pr. voksen, 2900 THB pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn fra 4–12 år. Transport, piknikklunsj, drikke (alkoholfri), frukt, inngangsbillett til nasjonalparken.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem
 • Mer:
  Nøyaktig rute er avhengig av lokale forhold, spesielt vind og tidevann. Av forsikringsårsaker tillates det ikke passasjerer over 70 år. Du trenger pass eller passnummer ved bestilling av utflukten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Båtutflukt

Snorkling

Utflukten tilbys fra

Tidlig om morgenen forlater vi Phuket om bord i en speedbåt, med kurs mot noen av Krabi-områdets vakreste strender. Vårt første stopp er en øygruppe med blant annet Tup Island, Chicken Island og Mo Island. Ved Poda Island stopper vi for å bade og utforske de myke, hvite strendene rundt øyene.

Vi reiser videre til Koh Hong, der en smakfull thaibuffé serveres mens du skuer ut over stranden og de vakre omgivelsene. Her er det også tid til bading, og for deg som vil se deg rundt kan vi anbefale å gå opp på utkikksplassen og få med deg den fantastiske utsikten.

Etter dette begir vi oss mot Lao Lading for å ta bilder samt en kjapp dukkert som dem som har lyst, før vi reiser tilbake til Royal Phuket Marina der bussen venter på oss og kjører tilbake til hotellet.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.