Phang Nga – En smak av Thailand

Bli med på en heldagsutflukt hvor Thailands frodige og vakre natur står i fokus. Lunsj er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 07.00–17.00
 • Pris:
  2700 THB pr. voksen, 1350 THB pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn fra 3–11 år. Prisen varierer avhengig av reisemål. Lunsj, vann og te eller kaffe er inkludert. Øvrig drikke kan kjøpes.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Ved besøket i tempelet må du ha klær som dekker skuldre og knær. Ta også med en varm genser til hjemreisen, da det pga. luftkondisjonering kan bli kaldt i bussen.
 • Mer:
  Inngang til tempelet kommer i tillegg, ca. 20 baht pr. person. Du trenger pass eller passnummer ved bestilling av utflukten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Vi reiser med buss gjennom det fruktbare landskapet mot Phang Nga-bukten. Vegetasjonen er variert og veien er kantet av kokospalmer, gummiplantasjer og ris- og ananasåkre. I løpet av turen stopper vi på en gummiplantasje samt besøker det gylne grottetempelet, som består av en tredelt grotte. I templet er det en liggende Buddha som er 12 meter lang og mer enn 200 år gammel. I fjellskråningen utenfor lever makaki-aper som er hellige for lokalbefolkningen.

Når vi kommer frem til Phang Nga-bukten går vi om bord i longtail-båter som tar oss gjennom mangroveskogen. Dette er en forunderlig verden med et virvar av sammenfiltrede trær og røtter og et helt spesielt dyreliv. Etter en stund i mangroveskogen kommer vi ut på havet, og blir vi møtt av praktfull natur med kalksteinsøyler som stiger opp fra det turkisblå havet.

Longtail-båten tar oss rundt øya Koh Pin Kan, som også blir kalt James Bond Island. Her ble nemlig noen av scenene i Bond-filmen 'Mannen med den gylne pistol' spilt inn i 1974. Denne vakre øya blir flittig fotografert!

Litt senere stopper vi ved Koh Panyee, en muslimsk fiskerlandsby bygget på påler i vannet. Der får vi et innblikk i hverdagslivet. Vi spiser lunsj på en av de mange særpregede restaurantene, før båten tar oss tilbake til havnen hvor bussen går tilbake til hotellene og dagen avsluttes.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.